Optreden zaterdag 9 april

by Diane on February 26, 2011

Op zaterdag 9 april treed ik op tijdens Cafestival in de Kargadoor te Utrecht. Ik ben een mooi afwisselend programma aan het samen stellen over levensperikelen zoals: burengeluiden, leenpoezen, weckpotjes,  natuurlijk de liefde en alles wat daarbij komt kijken..

Ik waardeer het enorm als je erbij bent. En naast mij komen er nog meer optredens. Want Cafestival is een avondvullende show met diverse singer-songwriters, dichters, cabaretiers en komedianten en andere kleinkunstenaars. Kijk ook op www.cafestival.nl

Je bent van harte welkom vanaf 20.00 en het programma start om 20:30.

{ 1 comment… read it below or add one }

Wouter April 12, 2011 at 12:33 pm

Was geweldig zaterdag! Na een dagje park genoten van zang en snarenspel in de Kargadoor, te beginnen met LieveHeersje. Thematiek sprak me zeker nu enorm aan en attributage deed het ook goed. To be continued!

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: